Kuntosali PESTIS

Tasokkaat laitteet takaavat turvallisen ja tehokkaan harjoittelun. Yleiskunnon kohottamiseen löytyy runsas valikoima aerobisia laitteita, kuten spinning- ja kuntopyörät, crossarit, soutulaitteet ja juoksumatot. Salilla on myös kattava vapaiden painojen osasto. Laitteiden käytön huolellin opastus ja henkilökohtaisten ohjelmien laadinta tuottavat parhaan mahdollisen tuloksen treenaajalle.

Kuntosali Pestis on käytettävissä kaikkina viikonpäivinä klo 5 – 22. Pois lukien ryhmille varatut vuorot, jotka voit tarkistaa kuntosalin kalenterista.

Sisäänkirjautuminen onnistuu ajankohdasta riippumatta. Vastaanottotiskiltä löytyvät selkeät ohjeet kirjautumiseen.

Kuntosalin yhteydessä toimii myös fysikaalinen hoitolaitos Kunto-Eura Ky tarjoten hoitoja sekä lääkärin lähetteellä, että ilman lähetettä.

Kuntosalin toiminnasta vastaavat Eija ja Jukka Suvio. Eija on koulutukseltaan kuntohoitaja ja Jukka fysioterapeutti. Molemmilla on takanaan vuosien tuoma rautainen ammattiaito fysioterapia- ja kuntosaliyrittäjinä.

Galleria

Kuntosalilla on kattava valikoima laitteita. Galleriaan olemme keränneet kuvat laitteistosta, johon voit tutustua etukäteen. Katso kuvat alla olevasta painikkeesta.

Kuntosalin kalenteri

Galleria